Søgemaskineoptimering

For cirka et år siden fik jeg for alvor øjnene op for SEO, på dansk kaldet søgemaskineoptimering.

Min interesse startede i forbindelse med min praktik. Jo, vi havde da haft en smule af det på studiet, men det var først, da jeg mødte Marcel, at jeg aktivt begyndte at tænke på indhold på mine websites ift. SEO.

For et år siden var jeg midt i at skrive min hovedopgave, som omhandlede Celto Webbureau. Jeg redegjorde, dokumenterede og analyserede alt fra design og indhold. Jeg udpenslede Drupal’s filstruktur og så skrev jeg mit “speciale” om søgemaskineoptimering og hvordan vi havde arbejdet med SEO i forhold til Celto. På det tidspunkt lå vi rigtig flot placeret på google – hvilket vi stadig gør 😉 så det var selvfølgelig et stort plus at kunne vise det resultat!

Placering i google

Som sagt, har jeg sidenhen tænkt på SEO i forhold til website indhold og især her på sitet har jeg lagt rigtig meget arbejde i, at få mit site til at ranke godt. Jeg har en ret solid placering på søgeudtrykket “multimediedesigner portfolio” og det er også her, jeg får meget af mit trafik fra. Placeringen svinger mellem 1. og 3. pladsen og jeg er super stolt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *