Mit C.V.

Multimediedesigner // Webløsninger // Grafisk design // Sociale medier // SEO

ditte

Ditte Tved Jensen

Webdesigner, multimediedesigner

  • Fødselsdato: 28. maj 1991
  • Bopæl: Holstebro
  • Email: kontakt@dittetved.dk

Professionel profil

Jeg er passioneret og engageret multimediedesigner, webdesigner og grafiker. Jeg elsker mit job og bruger en stor del af min tid på at designe, udvikle, brainstorme osv.
Jeg er samarbejdsvillig og kan have mange bolde i luften på én gang. Når jeg arbejder med webbaserede projekter, har jeg som multimediedesigner kompetencer indenfor både det tekniske, det visuelle og det kommunikative, hvilket giver mig et godt overblik over projektets helhed.


Erhvervserfaring

Westpack A/S

Marts 2020 – nu

Digital Marketing Coordinator

Rigtig Kaffe A/S

Aug. 2014 – feb. 2020

E-commerce assistant

Jeg er ansat som e-commerce assistent hos Rigtig Kaffe A/S. Her har jeg ansvaret for markedsføring og vedligeholdelse af webshoppen, hvor jeg bl.a. opdaterer og opretter nye produkter, laver grafisk arbejde, nyhedsmails, en smule programmering og optimering af sitet og andet forefaldende arbejde. Desuden er jeg en del af kundesupporten.


Printsforyou.dk

Marts 2014 – 2016

Ejer, grafisk designer.

Printsforyou.dk er min egen lille webshop, hvor jeg sælger mine grafiske designs som plakater. Webshoppen er min lille niche, som jeg er særligt stolt af.


Celto Webbureau

Mar. 2013 – aug. 2014

Projektleder, webdesigner

I første kvartal 2013 grundlagde mine to partnere og jeg Celto Webbureau. Jeg var projektleder og sørgede for at tre af vores indiske medarbejdere hele tiden havde arbejdsopgaver, de kunne gå i gang med.
Sideløbende fungerede jeg som webdesigner og front-end udvikler, da dette altid har haft min største interesse. Jeg elsker at nørde med webdesigns og CMS.


Brokerprint

Nov. 2013 – aug. 2014

COO

Brokerprint formidler tryksager mellem kunden og danske trykkerier. Jeg har haft en mindre stilling som COO (Chief Operating Officer), hvilket betyder, at jeg tog mig af en række hverdagsopgaver – fx support.


Brokerprint

Jan. 2014 – mar. 2013

Praktikant

I Januar 2013 og ti uger frem var jeg i praktik i forbindelse med mit studie. Jeg var til samtale hos Brokerprint, og kunne lynhurtigt mærke, at det var den rette atmosfære for mig.
Jeg blev efterfølgende ansat og har været en del af Brokerprint-familien frem til 2014.


IT-kompetencer

Adobe Creative Cloud

Ekspert

Photoshop, Dreamweaver, Illustrator, InDesign, Adobe Edge Animate

Jeg har 110% styr på de nævnte programmer fra Adobe pakken, og arbejder dagligt med dem.  Illustrator, Dreamweaver og Photoshop er mine tre primære programmer, og jeg er ret sikker på, jeg ville kunne manøvrere mig rundt i dem i søvne.


HTML5, CSS3

Ekspert

Jeg har arbejdet med både HTML og CSS i mange år, og mener selv, at jeg har 100% styr på disse sprog. Som Front-end’er er disse sprog helt klart mine favoritter, hvor fx javaScript stadig er en udfordring.


PHP & MySQL

Øvet

I løbet af min gymnasietid lærte jeg mig selv de grundlæggende principper indenfor PHP- og MySQL-programmering. Jeg har kodet små scripts, som fx gæstebøger og lignende, og har en god forståelse for, hvordan sprogene er struktureret.
Denne forståelse er en klar fordel for mig, da jeg ofte har brug for at lave mindre funktioner eller rettelser, når jeg arbejder med CMS.


CMS

Ekspert

WordPress 4.x, Prestashop 1.6.x, Drupal 7.x & Ubercart

Jeg er autodidakt CMS-ekspert indenfor ovenstående systemer. Jeg er ikke bange for en udfordring, og jeg stopper ikke før tingene virker og ser ud, som jeg har tænkt mig.
Jeg er vild med at arbejde i CMS og at udvikle templates, der gør en hjemmeside unikt. Der findes utallige muligheder og hvert CMS har sine fordele og ulemper, hvilket er en af grundene til, at jeg arbejder i flere – på den måde, kan jeg vælge hvilket CMS, der passer til det enkelte projekt.


Søgemaskineoptimering

Øvet

Da jeg skulle skrive min afsluttende hovedopgave (foråret 2013) valgte jeg at skrive et mindre “speciale” om SEO, da jeg var blevet introduceret for det i løbet af min praktik. SEO er en hel verden for sig selv, og jeg synes, det er fedt at nørde med statistikker og overveje, hvilken strategi, jeg skal gå efter, for at få et site til at ranke.


Google Analytics & Webmaster tools

Ekspert

Analytics er det ultimative redskab til at samle din hjemmesides statistik. Når sporingen er sat op og har indsamlet data, er der fantastiske muligheder for at analysere dine besøgendes vaner, søgeord, handlinger osv. Jeg kan hjælpe med korrekt opsætning af Analytics og en introduktion til systemet, så du selv kan følge med.


Google Adwords

Øvet

Adwords er en hurtig og effektiv måde at blive synlig på Google. Jeg er autodidakt indenfor Adwords, og har kompetencer indenfor oprettelse og overvågning af søgeordskampagner og -annoncer.


Nyhedsmails

Øvet

Mailchimp

Jeg har kompetencer indenfor opsætning af emailkampagner via Mailchimp, håndteringer af statistikker mm.


Sociale medier

Øvet

Sociale medier er blevet en naturlig ting i vores hverdag, og derfor har jeg selvfølgelig også viden indenfor dette område. Jeg har forståelse og viden om, hvordan man rent kommunikativt får sit budskab ud, og hvordan man fanger den rette målgruppe, hvilket er alt afgørende på de sociale medier.


Uddannelse

Kursus: Facebook

2017

Kursusfabrikken

Endagskursus i markedsføring og annoncering på Facebook.


Multimediedesigner, AK

Aug. ’11 – Jun. ’13

Erhvervsakademi MidtVest, Herning

Som multimediedesigner har jeg opnået viden indenfor design & visualisering, interaktion, kommunikation og virksomhed. Desuden har jeg haft .NET som valgfag et semester.
Jeg har arbejdet tværfagligt i løbet af uddannelsen, og har derfor god forståelse for hver fase i et projekt.
Design og visualisering samt interaktion er klart de fag, hvor mine kompetencer er stærkest og hvor min interesse er størst.
Jeg blev færdiguddannet juni 2013 med et gennemsnit på 10,3.


HTX, Højere teknisk eksamen

Aug. ’07 – Jun. ’11

UCHolstebro Tekniske Gymnasium

På HTX gik jeg på “Teknologi og design”-linjen, hvor hovedfagene hedder: Teknologi A, Design B og Innovation C. Allerede på HTX har jeg arbejdet med idegenerering, udvikling mm. og denne form for gymnasiel uddannelse passede rigtig godt til mig, da jeg fik lov at arbejde praktisk meget af tiden.
Jeg blev student juni 2011 med et gennemsnit på 7,6.

Sproglige kompetencer

  • Dansk – A-niveau, HTX
  • Engelsk – B-niveau, HTX
  • Tysk – Folkeskolens 9. klasse