Webdesign

En hjemmeside er intet værd uden et lækkert, brugervenligt webdesign.

Et webdesign er mere end bare logo og grafik, et godt webdesign får automatisk din bruger til at klikke rundt på sitet, lægge en vare i kurven osv.

Når jeg designer hjemmesider, følger jeg en række standarder og konventioner, som findes indenfor webdesign. Mennesker er vanedyr og uden at de tænker over det, er disse standarder med tiden blevet indprentet hos din bruger. Jo flere af standarderne, der er overholdt på et hjemmeside, jo mere brugervenligt og navigerbart bliver den.

Et af de vigtigste grundlag for et webdesign er dit eller virksomhedens logo. Det er altid logoet, jeg tager udgangspunkt i, da logoets stil siger meget om en virksomhed. Hvis du ikke har et logo, kan jeg selvfølgelig også lave et til dig.

Et webdesign designes ud fra dit ønske. Dvs jo mere specifik du er med farver, stil, opsætning og lignende, jo lettere er det at ramme dit behov. Hvis du ikke har gjort dig nogle tanker omkring dette, vil jeg naturligvis vejlede dig, så vi i fællesskab finder et godt udgangspunkt.

Kontakt mig, hvis du ønsker et tilbud på et webdesign.